Trekkerrijbewijs Noord Brabant

Wil jij je trekkerrijbewijs halen in Noord Brabant of omgeving hiervan? Dan ben je hier welkom om je direct aan te melden. Wist je dat je al met je theorie kunt beginnen als je 15,5 jaar bent.

 

Iedereen die na 1 juli 2015 een B rijbewijs heeft gehaald heeft de verplichting om ook in het bezit te zijn van een trekkerrijbewijs als je een tractor, land- en bosbouwtrekker of wel een motorvoertuig met een beperkte snelheid bestuurt op de openbare weg.

Trekkerrijbewijs halen Noord Brabant

Schrijf je in en start vandaag nog.

Trekkerrijbewijs halen Noord Brabant en de theorie

Bij ons kun je het trekkerrijbewijs halen in Noord Brabant en omgeving al vanaf je 16e halen. Wanneer je bijvoorbeeld een loonwerk opleiding wilt gaan volgen, dan kan de investering om een trekkerrijbewijs je misschien van deze opleiding weerhouden. Dit zou natuurlijk zonde zijn. Neem daarom contact op met ons, want wellicht heb jij recht op een vergoeding.

Ga je starten met de theorie, dan bieden wij je twee mogelijkheden aan. Dit doen wij met behulp van E-learning. Bestel op webshop.trekkerrijbewijs.nl je theoriemateriaal. Wanneer je de betaling hebt voltooid, dan ontvang  je een inlogcode zodat je hiermee kunt inloggen. Je kunt dan meteen aan de slag gaan! Uiteraard bieden wij ook klassikale theoriecursussen aan. Meld je hiervoor aan op viainfo@trekkerrijbewijs.nl.

Let op: bij de klassikale les is geen standaard lesmateriaal voorhanden. Je kunt hiervoor de E-learning gebruiken, die je zelf kunt aanschaffen via onze webshop.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of je direct inschrijven voor een T rijbewijs theorie of voor de praktijklessen? Meld je dan nu aan via deze website of neem telefonisch contact met ons op. Je vindt al onze gegevens via contactbutton. Wij zien je graag aan de start bij het halen van jouw rijbewijs.

DE NIEUWE TRACTORBESTUURDERS

Bart

17/11/2018

Twan

16/11/2018

Tjeerd

15/11/2018

DIRECT AANMELDEN THEORIE

DIRECT AANMELDEN PRAKTIJK

WAAROM TREKKERRIJBEWIJS.NL?

  •   Grootste opleider van Zuid-Nederland
  •   Geen wachttijden, direct beginnen
  •   21% BTW weg ermee! Bij ons betaal je geen BTW
  •   Start met een gratis proefles