T rijbewijs in Limburg

Een T rijbewijs in Limburg en omgeving haal je natuurlijk bij trekkerrijbewijs.nl. Maar wat zijn nu de regels en voor wie gelden deze? Voor iedereen die na 1 juli 2015 een B rijbewijs heeft gehaald, is het verplicht om in het bezit te zijn van een trekkerrijbewijs wanneer je een tractor, land- en bosbouwtrekker gaat besturen. Tevens biedt dit rijbewijs de bevoegdheid om een LBT en MMBS met aanhanger(s) te besturen. De verplichting van dit rijbewijs geldt niet wanneer je een LBT en MMBS met een verwisselbaar uitrustingsstuk aan de voorkant die niet breder is dan 130 centimeter, en enkel wordt ingezet om te vegen, maaien, onkruid- of gladheid te bestrijden.

Voor 1 juli 2015 stond het trekkerrijbewijs al automatisch vermeld op het B rijbewijs. Doordat er in het verleden te veel ongelukken zijn gebeurd door onervaren chauffeurs op de tractor, is het nu verplicht om een rijbewijs te halen. Dit is voor de veiligheid van jezelf maar ook die van de medeweggebruikers.

T rijbewijs in Limburg

Schrijf je vandaag nog in!

T rijbewijs in Limburg halen al vanaf 16 jaar

Bij ons kun je het T rijbewijs in Limburg en omgeving al halen vanaf je 16e levensjaar. De theorie mag ook niet ontbreken en hiermee kun je al starten vanaf je 15,5 levensjaar.

Wanneer je bijvoorbeeld een loonwerk opleiding wilt gaan volgen, kan de investering om een trekkerrijbewijs te halen je misschien van deze opleiding weerhouden. Neem dan snel contact met ons op. Wellicht heb jij recht op een vergoeding!
Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of je direct inschrijven voor een theorie en/of praktijkles voor het behalen van jouw trekkerrijbewijs? Meld je dan aan via deze website of neem telefonisch contact met ons op. Je vindt al onze gegevens via het contactbutton. Tot ziens aan de start van jouw trekkerrijbewijs.

DE NIEUWE TRACTORBESTUURDERS

Bart

17/11/2018

Twan

16/11/2018

Tjeerd

15/11/2018

DIRECT AANMELDEN THEORIE

DIRECT AANMELDEN PRAKTIJK

WAAROM TREKKERRIJBEWIJS.NL?

  •   Grootste opleider van Zuid-Nederland
  •   Geen wachttijden, direct beginnen
  •   21% BTW weg ermee! Bij ons betaal je geen BTW
  •   Start met een gratis proefles