T rijbewijs theorie

Je moet in het bezit zijn van een T rijbewijs theorie certificaat wanneer je je trekkerrijbewijs wilt gaan halen. Je mag al starten met de theorie voor dit rijbewijs als je 15,5 jaar oud bent. Voor de praktijklessen mag je beginnen vanaf je 16e levensjaar.

De verplichting van een trekkerrijbewijs geldt als je een tractor, land- en bosbouwtrekker of wel een motorvoertuig met beperkte snelheid wilt gaan besturen op een openbare weg. Ook biedt dit rijbewijs de bevoegdheid om een LBT en MMBS met aanhanger(s) te besturen. Een LBT en MMBS met een verwisselbaar uitrustingsstuk (welke niet breder is dan 130 centimeter), wordt alleen ingezet om te vegen, maaien, onkruid- of gladheid te bestrijden. Hierbij geldt dan de verplichting van dit rijbewijs niet.

T rijbewijs in Limburg

Schrijf je vandaag nog in!

T rijbewijs theorie elektronisch of klassikaal

Je kunt je T rijbewijs theorie leren met behulp van E-learning. Via de webshop webshop.trekkerrijbewijs.nl kun je online theoriemateriaal bestellen. Direct na betaling ontvang je een inlogcode waarmee je kunt inloggen. Je kunt dan meteen beginnen met het leren van de theorie!
Wij bieden ook klassikale theoriecursussen aan. Aanmelden is mogelijk via info@trekkerrijbewijs.nl
Let op: bij de klassikale les is geen standaard lesmateriaal voorhanden. Je kunt hiervoor de E-learning gebruiken, die je zelf kunt aanschaffen via onze webshop.

Uiteraard kunnen wij je na het behalen van je theorie ook klaarstomen voor het behalen van je T rijbewijs in Limburg of in de omgeving hiervan.

DE NIEUWE TRACTORBESTUURDERS

Bart

17/11/2018

Twan

16/11/2018

Tjeerd

15/11/2018

DIRECT AANMELDEN THEORIE

DIRECT AANMELDEN PRAKTIJK

WAAROM TREKKERRIJBEWIJS.NL?

  •   Grootste opleider van Zuid-Nederland
  •   Geen wachttijden, direct beginnen
  •   21% BTW weg ermee! Bij ons betaal je geen BTW
  •   Start met een gratis proefles