Trekkerrijbewijs theorie halen

Wil jij gaan starten met het theorie trekkerrijbewijs? Dan ben je hier welkom vanaf je 15,5 levensjaar. Het halen van dit rijbewijs is verplicht gesteld vanaf 1 juli 2015. Voorheen kreeg je dit rijbewijs standaard bij je B rijbewijs. Echter gebeurden er veel ongelukken door onervarenheid. Zowel voor jouw eigen veiligheid als die van de medeweggebruikers is in het bezit zijn van dit rijbewijs daarom verplicht als je een tractor, land- en bosbouwtrekker of wel een motorvoertuig met beperkte snelheid wilt gaan besturen op een openbare weg. Ook biedt dit rijbewijs de bevoegdheid om een LBT en MMBS met aanhanger(s) te besturen.

 

In het bezit zijn van dit rijbewijs is niet verplicht wanneer je een LTB of MMBS gaat besturen die niet breder is dan 130 centimeter. Hiermee ga je namelijk alleen maaien, vegen, onkruid- of gladheid bestrijden.

T rijbewijs theorie

Schrijf je in en start vandaag nog.

Theorie trekkerrijbewijs met behulp van E-learning of klassikaal

Het trekkerrijbewijs theorie kun je leren met behulp van E-learning. Via onze webshop webshop.trekkerrijbewijs.nl kun je online het theoriemateriaal bestellen. Na betaling ontvang  je een inlogcode zodat je hiermee kunt inloggen. Je kunt dan meteen aan de slag gaan met het leren van de theorie!

Uiteraard bieden wij ook klassikale theoriecursussen aan. Hiervoor kun jij je aanmelden via info@trekkerrijbewijs.nl

Let op: bij de klassikale les is geen standaard lesmateriaal voorhanden. Je kunt hiervoor de E-learning gebruiken, die je zelf kunt aanschaffen via onze webshop.

Uiteraard kunnen wij je na het behalen van je theorie ook klaarstomen voor het behalen van je trekkerrijbewijs in Noord Brabant

en omgeving hiervan.

DE NIEUWE TRACTORBESTUURDERS

Bart

17/11/2018

Twan

16/11/2018

Tjeerd

15/11/2018

DIRECT AANMELDEN THEORIE

DIRECT AANMELDEN PRAKTIJK

WAAROM TREKKERRIJBEWIJS.NL?

  •   Grootste opleider van Zuid-Nederland
  •   Geen wachttijden, direct beginnen
  •   21% BTW weg ermee! Bij ons betaal je geen BTW
  •   Start met een gratis proefles